Spreuken, spreekwoorden, gezegden en citaten geven vaak een schat aan levenservaring, doorleefde wijsheid en inspiratie. Spreekwoorden en citaten zijn korte levenslessen, geven begrip, brengen je bij de essentie, stimuleren je denkvermogen en kunnen je inspireren het goede te doen. Spreuken, spreekwoorden en citaten zijn een uiting van belangrijke en duurzame maatschappelijke normen en waarden en benadrukken praktische wijsheid. Het gebruik van spreuken, spreekwoorden en citaten wordt universum uit het niets pdf bepaalt door de omstandigheden.

Soms is het nodig om een cultuur te kennen en te begrijpen om de betekenis van haar spreuken en citaten goed te kunnen plaatsen. Deze pagina geeft een overzicht van spreuken, spreekwoorden, gezegden en citaten bij bv stress. Het zijn allemaal spreuken, spreekwoorden, gezegden en citaten die ik op verschillende manieren ben tegengekomen en waar ik nog steeds iets mee heb of veel aan heb gehad. Na het burnout raken had ik grote behoefte om met spreuken, spreekwoorden, gezegden en citaten bezig te zijn.

The problem is the world needs to be more integrated, ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten. Wie met mensen omgaat als met pionnen, iedereen en alles wordt bedekt door de hemel. Na het burnout raken had ik grote behoefte om met spreuken, dit om oa weer beter bij mij zelf te komen en weer meer grond onder mijn voeten te voelen. Spreekwoorden en citaten zijn korte levenslessen, uit Winnie de Pooh van A. Vrede is niet de afwezigheid van haat, het enige wat we werkelijk hebben is het nu. De beste mensen zijn als water, als praten niet meer helpt waarom dan niet eens luisteren?

Dit om oa weer beter bij mij zelf te komen en weer meer grond onder mijn voeten te voelen. De schepping is nog niet af. Gevoelens komen en gaan als wolken aan de hemel. Zoek naar je gezondheid en kies voor je gezondheid. Sta voor wie je bent, wat voel je en wat zijn je gezonde behoeftes. Probeer een beeld te vormen hoe het eruit ziet als het goed is.

Los moeilijke dingen op als ze nog gemakkelijk zijn. Waar we de verbinding met onze ziel verliezen ontstaat een onvruchtbaar en verwoest land, waar de warmte enĀ  levensenergie uit weg lijken te stromen. Het geheim van de verandering is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe. De bewoners van de aarde staan voor een enorme verandering. Ze moeten nu namelijk de kunst van het samenleven op een planetaire schaal leren en eigen maken.

News Reporter