Please forward this error screen to hoe sla je iets op als pdf bestand. Deze website kan het beste bekeken worden met Internet Explorer 9, Chrome, Safari en nieuwere browsers. Gaat u verder op onze website?

Hoe sla ik mijn foto’s in de cloud op? Of het nu zoonliefs eerste duik in het zwembad is, of die heerlijke barbecue op dat Franse strand: elke vakantie levert prachtige foto’s op. Deze herinneringen verliezen is ieders grootste nachtmerrie. Maar gelukkig zijn er tal van manieren om je juweeltjes veilig te bewaren.

Vooral je foto’s in de cloud opslaan is een hele goeie en vooral eenvoudige optie. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanbieders. Hoe sla ik mijn foto’s bij Stack op? Dit is een nieuwe clouddienst van Hollandse bodem.

En met 1TB gratis opslagruimte, zetten we deze clouddienst met stip op één. Maar niet alleen de immense opslagruimte maakt veel indruk op ons. Wanneer je de Stack app op bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S8  hebt geinstalleerd en een account hebt aangemaakt kom je direct in het overzicht van je Stack terecht. Bovenaan de pagina kun je met het ‘pijltje omhoog’ een nieuw bestand uploaden. Je krijgt vervolgens daar onder de optie om de map aan te geven waar deze foto’s geplaatst moeten worden en ook de mogelijkheid om alleen uploads via Wi-Fi toe te staan.

Net als voor foto’s, is er een soortgelijke optie voor video’s. Ook kun je hier bijvoorbeeld extra beveiliging instellen door een extra PIN code in te stellen om toegang tot de STACK App te krijgen. Hoe sla ik mijn foto’s bij Google op? Heb je een account bij Google? Hier zijn twee manieren voor: via je Google account of via Google Foto’s. Tik nu op je e-mailadres en vink de onderdelen aan die je wilt synchroniseren. Zodra je verbonden bent met internet zal je smartphone of tablet online een back-up maken van de aangevinkte gegevens.

Tik op je smartphone of tablet op ‘Apps’ en open ‘Foto’s’. Hier kun je de instellingen wijzigen voor de online en draadloze back-up van je foto’s en video’s. Log daarom op het juiste account in. Hoe sla ik mijn foto’s in Dropbox op? Dropbox is een andere aanbieder van gratis opslagruimte in de cloud. Hier kun je aanzienlijk minder data gratis opslaan: 2GB.

Wil je meer opslag dan betaal je iets minder dan een tientje per maand voor 1 TB aan opslagruimte. Open de Google Play Store op je smartphone of tablet en zoek op ‘ Dropbox ‘. Open Drobox en maak een account aan, of log in met je account. Je kunt er nu voor kiezen om foto’s en video’s van je Samsung toestel online te back-upen. Deze kun je dan online terugvinden op www. Microsoft programma’s als Word, Excel en Powerpoint krijgen hier een speciaal plekje: je kunt hier met anderen samen online aan werken.

Tik op ‘zet aan’ om automatisch uploaden aan te zetten. Als je wilt dat de camera back up alleen actief is als het toestel aan het opladen is, selecteer je de optie ‘uploaden tijdens opladen’. Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van travel, maar ook lifestyle, culture, food, interieur en good. Wil je de beste artikelen netjes in je inbox ontvangen? Geef je dan hieronder op voor onze Discover nieuwsbrief. Ga dan direct naar de Discover artikelen hieronder.

Hannelore bracht zelf ook een boek uit met de verhalen achter deze reisfoto’s. In dit artikel deelt ze een aantal reisfotografietips. Reisfotografie: het verhaal achter de Before They Pass Away foto’s In tijdschriften, op websites of in boeken zijn prachtige reisfoto’s te bewonderen. En achter deze foto’s schuilt vrijwel altijd een bijzonder verhaal. Achter deze foto zit een bijzonder verhaal. Ook is deze vrouw later teruggevonden, met behulp van een bijzondere technologische innovatie.

News Reporter