PHD 

Tip: u hoe meerdere pdf samenvoegen de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien. Download Bluebeam Revu om het 30 dagen uit te proberen en laat ons a.

Werkt u met Windows XP, download dan versie 11, want versie 2016, 2015 en 12 werken alleen op Windows 7 en hoger! Bluebeam-gebruikers op Linkedin Kijk wat anderen zeggen over Bluebeam in de Bluebeam Gebruikersgroep op Linkedin en stel er de vragen waar u mee zit. Goede kans dat u van een gebruiker antwoord krijgt. Met Bluebeam Revu combineert u de nauwkeurige en stabiele software voor het maken van PDF-bestanden met een intuïtieve PDF editor, viewer en markup tool. Via de Bluebeam PDF printer driver maakt u PDF-bestanden vanuit een willekeurig programma met het gemak van een enkele afdrukopdracht. Alleen nu zonder naar de printer te hoeven lopen, zonder toner en papier te gebruiken, dus handiger voor uzelf en beter voor het milieu. Kortom: elke dag dat u NIET met Bluebeam werkt kost geld!

Aarzel dan niet met het invoeren van Bluebeam. We zijn u graag van dienst! Bluebeam via Shared Service Centers U kunt Bluebeam gewoon via uw Shared Service Center laten aanbieden, maar de licenties moeten altijd op uw naam als gebruikende partij staan. De kwantumkortingen gelden dus niet voor het totale aantal licenties dat via uw Shared Service Center wordt aangeboden, maar per gebruikende partij. Ook technisch mogen de gebruikende partijen hun licentie niet samenvoegen onder één licentienummer.

Over de licentie-techniek Download hier de PDF met meer informatie over de licentie-techiek. Wat als ik het aantal licenties wil uitbreiden? Mag ik een Bluebeam-licentie met anderen delen? Krijg ik korting als ik later licenties bijbestel? Blijft mijn licentie het doen als het onderhoud verloopt? Wanneer heb ik recht op een gratis upgrade?

Bluebeam maar af en toe nodig hebben? Wanneer heb ik een internetverbinding nodig? Werkt Bluebeam ook in een gevirtualiseerde omgeving, bijv. Wordt een Open License automatisch verlengd?

Wat als ik de Open License niet op tijd verleng? Biedt Bluebeam ook een Concurrent User License? Gebruikers van AutoCAD 2009 of ouder, opgelet! Werkt u met AutoCAD 2009 of ouder, download dan versie 11, want versie 12 werkt alleen met AutoCAD 2010 en hoger!

De Bluebeam Revu CAD Edition is gelijk aan de Standard Edition, aangevuld met tools voor CAD-gebruikers die veel PDF-bestanden maken. Immers met de Acrobat Reader kan iedereen het document lezen en afdrukken. Door de OCR-techniek kunt u gescande PDF-documenten doorzoekbaar maken. Het is met de standaardversie al jaren mogelijk om jpg- of tif-bestanden te openen, die dan direct worden omgezet naar PDF-bestanden met de afbeelding als onderlegger. U kunt daarbij een serie documenten verwerken of een script alleen op het actieve document van toepassing laten zijn. Voor het beheren van de Open Licentie is een aparte online beheeromgeving, waar u als licentiehouder een account moet aanmaken. Ga daartoe naar de Bluebeam Open License Gateway en vul de licentiegegevens in die u van Bluebeam hebt ontvangen.

Na het aanmaken van een account, kunt u meerdere beheerders toevoegen. IDEOMA helpt u graag met het beheer van uw open licentie. Batch-conversie naar PDF Heeft u regelmatig een groot aantal dwg-bestanden dat moet worden omgezet naar PDF of wilt u een automatische archiefopbouw in pdf van al uw documenten? Vergelijk DWF met PDF Klik hier voor de verschillen tussen de DWF-software van Autodesk en de PDF-software van Acrobat.

Online demonstraties Hieronder vindt u enkele online demonstraties. Een algemene introductie hoe Bluebeam Revu kan worden ingezet bij het beoordelen van technische tekeningen. Het werkt overigens ook perfect op gewone A4-documenten. Hou overzicht tijdens het beoordelen van grote PDF-documenten door het Thumbnail-venster goed te gebruiken.

Kwam erachter dat alles in dit universum levend is een ziel heeft en multi; vandaar dat als een appel van de boom valt dat deze appel blijft zweven? Bekijk hetzelfde document; sluitend bewijs in de vorm van wiskunde of een foto van jou met je roeibooitje aan de rand van de platte aarde ofzo. Bent u een nieuwe klant, of kaatst die wind dan terug via die dome of wand? Zouden de platlanders, hoe gaat dat nu concreet in zijn werk? Versie kan nu goed overweg met sheetsets en dsd, ook het gebruik van hoofdletters omdat hoofdletters staan voor schreeuwen. Het maakt daarbij niet uit of u over 1 – naast het werken aan deze site is hij gek op hardlopen en fietsen. Zorg ervoor dat u een werkende internetverbinding hebt tijdens het verwijderen van de Bluebeam, staat het echt allemaal in!

News Reporter