We helpen jou graag je dromen en ambities waar te maken. En omdat NTI 75 jaar bestaat, vieren we dat met hoge korting voor jou! Bij NTI studeer je niet alleen op jouw moment, maar rust je ook lekker even uit cursusboek voor het f examen pdf jouw moment.

Verwen jezelf met de producten van Rituals, pak een filmpje in de bioscoop, maak de lekkerste tosti’s klaar met jouw eigen grill of pak een dagje dierentuin. Even je studie op pauze en volop genieten van jóuw moment. NTI doet dit moment graag cadeau. Iedereen deelt zijn ontspanmomentje op een andere manier in. 35,-, zo is er voor ieder wat wils. Benieuwd wat je als cadeau kan verwachten? Bekijk hieronder een greep uit het aanbod.

Onze cadeaubon is te besteden aan diverse uitjes en belevenissen. Even je studie op pauze en lekker een dagje ertussenuit. Heb je altijd al dat handige gadget gewild, zoek je een mooie toevoeging voor je interieur of wil je je keukenset uitbreiden? Boeken en tijdschriften Hou jij ervan om lekker te ontspannen op de bank met een goed boek of tijdschrift? Goede doelen Besteed je het tegoed liever aan een goed doel? Je cadeaubon voor een cadeau naar keuze krijg je gratis bij nieuwe inschrijvingen van 18 maart 2018 tot en met 2 april 2018 met een startdatum voor 16 april 2018.

Heb je de eerste termijnbetaling voldaan? Dan kun je de cadeaubon na 4 weken in je mailbox vinden en kun je jouw cadeau uit gaan kiezen. Heb je met automatische incasso betaald? Dan duurt het uiterlijk 12 weken voordat je de cadeaubon in je mailbox ontvangt. Besluit je om de opleiding voortijdig te annuleren of is er sprake van wanbetaling? Er worden geen kosten in rekening gebracht indien de mail met de cadeaubon nog niet verzonden is.

Deze wordt dan ook niet meer verzonden. Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox. De studiegids wordt op vrijdag 30 maart bezorgd. Een volledig adres invullen is verplicht als je de studiegids per post wilt ontvangen. Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen. Leer werken met Excel Heb jij Excel beroepsmatig veel nodig of lijkt het je handig dit spreadsheetprogramma voor privé te gebruiken?

En heb jij je dit programma nog niet helemaal eigen gemaakt? Dan is de cursus Excel echt iets voor jou. Tijdens de Excel cursus leer jij de belangrijkste functionaliteiten van dit programma. Is deze cursus iets voor mij? Heb jij Excel veel nodig, bijvoorbeeld in je werk?

En heb je dit programma nog niet helemaal onder de knie? Tijdens de Excel training leer jij werken met de opties en tools in dit programma. In de praktijkgerichte cursus Excel ga jij direct aan de slag met het programma Excel. In de online leeromgeving zie je wat je per les moet lezen en oefenen.

News Reporter